O NAMA

Tko smo mi?

Brijuni Panorama

Naša firma posluje već 15+ godina te smo tako došli do zaključka ponuditi naše usluge i na ovaj način putem web stranice.

U tim godinama stekli smo dosta iskustva gdje svaki naš gost može izaći iz broda nakon izleta zadovoljan.


Od izleta u  našoj ponudi imamo: 

  • Sails like a president je s razlogom tog naziva zbog profesionalne posada, profesionalnih vodića i novijih brodova koji pružaju udobnost i sigurnost u plovidbi.
  • Panoramski obilazak svih 14 otoka N.P.Brijuni u trajanju od 1,30 min uz mogućnost ostajanja na otoku Sv.Jerolim koji je ujedno i dio N.P. koji je otvoren za javnost uz ponudu lijepih plaža i restoran koji ima bogatu ponudu i pristupačne cijene.
  • Privatne vožnje u koje  spadaju  sve naše ponude odnosno usluge koje nudimo za osobu pa tako može biti i za privatno jedna ili za više osoba (privatni najam broda).
Naša vrijednost

Živite, smijte se, opustite se tijekom brodenja

Brodeći duž obale, otkrivamo čaroliju Brijuna osjećajući da je ta prirodna ljepota za nas neprocjenjiva vrijednost. Naša vrijednost se ogleda u poštovanju prema ovom blagu prirode, čiji se svaki trenutak brodenja pretvara u duboku povezanost s okolinom.

Naša vizija

Naša vizija je stvoriti nezaboravna iskustva brodenja koja će duboko povezati ljude s prirodnim ljepotama Brijuna, pružajući im uvid u bogatstvo otočkog ekosustava.

Naša misija

Naša misija je omogućiti posjetiteljima da istraže i cijene čaroliju Brijuna kroz odgovorno razgledavanje, promičući svijest o očuvanju i čuvanju ovog dragocjenog prirodnog blaga za buduće generacije.

Dokle god vaš pogled seže

Uživajte u pogledu na Jadransko more