GALERIJA

Naše destinacije

Otplovite do nečeg predivnog

NACIONALNI PARK BRIJUNI

Nacionalni park Brijuni je jedan od najljepših prirodnih dragulja Hrvatske. Smješten na sjeverozapadnoj obali Istre, ovo maleno otočje sastoji se od 14 većih i manjih otočića koji plivaju u kristalno čistim vodama Jadranskog mora. Svi otočići zajedno obuhvaćaju površinu od oko 33,9 kvadratnih kilometara.

OTOK SVETI JEROLIM

Otok Sveti Jerolim je skriveni dragulj smješten u hrvatskom arhipelagu Brijuna. Ovaj otočić, čija površina iznosi svega 0,19 četvornih kilometara, odiše mirnom atmosferom i netaknutom prirodom.

Sveti Jerolim je posebno privlačan zbog svojih prekrasnih šljunčanih plaža i kristalno čistog mora, koje mami posjetitelje da uživaju u opuštajućim trenucima na obali ili da istraže bogatstvo morskog svijeta kroz ronjenje.

Recenzije

Što kažu naši klijenti??

Predivno otočje koje je 1893 g. kupio Paul kupelweister i od staništa malarije pretvorio u elitno odmaralište.Nakon njega dolaskom Josipa B.Tita koji je napravio privatne rezidencije i od otoka Vanga napravio rezidencijski otok na kojem je boravio čak do 6 mj. U godini.

Brijuni

Predivni otok otvoren za javnost koji nudi predivne plaže sa hladom i restoranom,sa bogatom ponudom i pristupačnim cijenama.

Sv. Jerolim (otok N.P. Brijuni)
Dokle god vaš pogled seže

Uživajte u pogledu na Jadransko more